0

Ваша корзина пуста

Добавляйте понравившиеся товары в корзину.
Ваша корзина пуста
https://ontho.com.ua/ /korzina/view /katalog/product/view /korzina/delete /korzina/clear https://ontho.com.ua/components/com_jshopping/files/img_products 2 грн Товар в корзине Перейти в корзину Всего товаров: на сумму Очистить Пожалуйста, выберите атрибуты товара.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ЦІЛИЙ КВІТЕНЬ І ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ!!!!

Загальні поради щодо купівлі матраца Вегас

Загальні поради щодо купівлі матраца Вегас

Роблячи замовлення як у звичайному магазині , так і через сайт , ретельно вивчіть умови надання гарантії , оплати та доставки матраца Вегас. Обов'язково уточнюйте вартість і варіанти доставки (до під'їзду , до порога , з підйомом на поверх) - це вкрай важливо при купівлі предмета таких великих габаритів , як матрац.

Загальні поради щодо купівлі матраца Вегас

Роблячи замовлення як у звичайному магазині , так і через сайт , ретельно вивчіть умови надання гарантії , оплати та доставки матраца. Обов'язково уточнюйте вартість і варіанти доставки (до під'їзду , до порога , з підйомом на поверх) - це вкрай важливо при купівлі предмета таких великих габаритів , як матрац.

Пам'ятайте , що через величини матраців далеко не кожен магазин може зберігати на своєму складі весь представлений в каталозі або на сайті модельний ряд . Як правило , на виготовлення матраца і його доставку потрібно від 1 до 2 тижнів . Цей нюанс особливо важливо враховувати , замовляючи матрац нестандартного розміру.

При покупці матраца по інтернету існує можливість використовувати різні варіанти оплати. Самий звичайний - оплата готівкою при доставці матраца. Крім цього, сучасні інтернет-магазини все частіше надають хоча б один варіант безготівкового розрахунку - такий як оплата банківською картою , грошовим переказом або за допомогою електронних платіжних систем .

Який би спосіб грошового розрахунку ви не вибрали , будьте пильні і виконуйте всі розумні запобіжні заходи . Наприклад , щоб не стати жертвою шахраїв при оплаті готівкою , обов'язково запам'ятовуйте точне юридичне найменування продавця і під час доставки цікавтеся у кур'єра , представником якої організації він є . Якщо відповідь викликає у вас сумніви , утримайтеся від придбання товару. При доставці вимагайте , щоб кур'єр надав вам всі необхідні гарантійні та платіжні документи . Якщо у вас виникнуть питання щодо якості матраца Вегас , їх буде набагато легше вирішити за наявності таких документів.

Сподіваємося , що ці рекомендації допоможуть вам придбати ідеальний матрац , а процес покупки принесе вам тільки радість .

Гарантія якості

Image Ми продаємо лише сертифікований товар із гарантією компаній виробників. Ми забезпечуємо консультацію, доставку та гарантійне обслуговування Вашої продукції.

Вигідні покупки

Image Пропонуємо вам вигідні акції, знижки, власну дисконтну картку та партнерські програми. Усі ціни, вказані на сайті, дійсні, актуальні та не залежать від обраної вами форми оплати.

Доставка по всій Україні

Image Ми доставимо замовлення до будь-якої точки України до самих дверей вашої квартири чи Вашого будинку в найшвидші терміни. Бажаємо вам приємних покупок та приємного проведення часу!