0

Ваша корзина пуста

Добавляйте понравившиеся товары в корзину.
Ваша корзина пуста
https://ontho.com.ua/ /korzina/view /katalog/product/view /korzina/delete /korzina/clear https://ontho.com.ua/components/com_jshopping/files/img_products 2 грн Товар в корзине Перейти в корзину Всего товаров: на сумму Очистить Пожалуйста, выберите атрибуты товара.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ЦІЛИЙ КВІТЕНЬ І ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ!!!!

Купівля матраца Vegas в магазині

Купівля матраца Vegas в магазині

Якщо вам до душі звичний спосіб здійснювати покупки , ви можете попрямувати в будь-який з безлічі торгових центрів або меблевих салонів Києва на ваш вибір. У магазині у вас буде можливість розглянути кожну модель, перевірити, яка вона на дотик, а часто і полежати на зацікавив вас матраці. Якщо це дозволяється магазином, полежати на матраці потрібно обов'язков : тільки ваше власне тіло зможе вам підказати, підходить вам обраний матрац чи ні. Можливість полежати на різних матрацах - головний плюс походу в магазин. У магазині можна також уважно вивчити мініматраси - зразки ( продавці на своєму професійному сленгу зазвичай називають їх « форматки » ) , які показують будову матраца в розрізі. Якщо цікавить вас модель комплектується знімним чохлом, ви зможете його розстебнути і перевірити , чи дійсно конструкція матраца відповідає рекламним заявам його виробника.

Купівля матраца Vegas в магазині

Якщо вам до душі звичний спосіб здійснювати покупки , ви можете попрямувати в будь-який з безлічі торгових центрів або меблевих салонів Києва на ваш вибір. У магазині у вас буде можливість розглянути кожну модель, перевірити, яка вона на дотик, а часто і полежати на зацікавив вас матраці. Якщо це дозволяється магазином, полежати на матраці потрібно обов'язков : тільки ваше власне тіло зможе вам підказати, підходить вам обраний матрац чи ні. Можливість полежати на різних матрацах - головний плюс походу в магазин.

У магазині можна також уважно вивчити мініматраси - зразки ( продавці на своєму професійному сленгу зазвичай називають їх « форматки » ) , які показують будову матраца в розрізі. Якщо цікавить вас модель комплектується знімним чохлом, ви зможете його розстебнути і перевірити , чи дійсно конструкція матраца відповідає рекламним заявам його виробника.

Якщо ви не впевнені, який саме матрац вам необхідний, в магазині ви завжди зможете вивчити каталоги або інші рекламні матеріали, а також проконсультуватися з персоналом. Продавці та менеджери зазвичай із задоволенням відповідають на всі питання , які можуть виникнути в ході вибору та придбання матраца.

Якщо стандартний модельний ряд недостатньо великий, щоб задовольнити ваші запити, похід в магазин може виявитися особливо корисним. Фірмові магазини, які безпосередньо представляють виробника, нерідко надають можливість замовити моделі нестандартного розміру і форми або з оригінальними комбінаціями наповнювачів.

Фірмові магазини зазвичай представляють матраци єдиною марки. Їм можна віддати перевагу меблеві супермаркети , які пропонують моделі відразу багатьох виробників. Однак широкий вибір нерідко означає менш якісне обслуговування: продавці-консультанти у великих меблевих магазинах зазвичай менш підготовлені, оскільки при роботі з великим числом моделей продавець повинен запам'ятати велику кількість параметрів і швидко ними оперувати, а така розумова гімнастика за силу далеко не кожному .

Втім, традиційний спосіб здійснювати покупки має і деякі недоліки. Чим серйозніше ви підходите до покупки матраца, тим більше часу і сил зажадає від вас похід в магазин. Цілком можливо , що вам знадобиться відвідати різні магазини , щоб порівняти різні моделі. Це може зайняти і не один день. А може бути, в , як і багато , взагалі не любите, коли продавці приділяють вам зайву уваг , і вважаєте за краще приймати рішення по выбору матраца без їхніх порад.

Гарантія якості

Image Ми продаємо лише сертифікований товар із гарантією компаній виробників. Ми забезпечуємо консультацію, доставку та гарантійне обслуговування Вашої продукції.

Вигідні покупки

Image Пропонуємо вам вигідні акції, знижки, власну дисконтну картку та партнерські програми. Усі ціни, вказані на сайті, дійсні, актуальні та не залежать від обраної вами форми оплати.

Доставка по всій Україні

Image Ми доставимо замовлення до будь-якої точки України до самих дверей вашої квартири чи Вашого будинку в найшвидші терміни. Бажаємо вам приємних покупок та приємного проведення часу!