0

Ваша корзина пуста

Добавляйте понравившиеся товары в корзину.
Ваша корзина пуста
https://ontho.com.ua/ /korzina/view /katalog/product/view /korzina/delete /korzina/clear https://ontho.com.ua/components/com_jshopping/files/img_products 2 грн Товар в корзине Перейти в корзину Всего товаров: на сумму Очистить Пожалуйста, выберите атрибуты товара.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ЦІЛИЙ БЕРЕЗЕНЬ І ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ!!!!

Як вибрати матрац - рекомендації виробника Вегас

Як вибрати матрац - рекомендації виробника Вегас

Так уже влаштована людина , що не може постійно перебувати в стані неспання. Йому, як і будь-якій живій істоті необхідний відпочинок. Саме від якості сну , а не від кількості залежить наш настрій , здоров'я і активність. У сні ми проводимо майже третину свого життя . Тому до вибору місця для підзарядки енергією потрібно підходити з усією відповідальністю. Ідеальний варіант для вирішення даної проблеми - купити матрац ортопедичний. Так-так , саме матрац. І не обов'язково чекати того моменту , коли заболить спина або замучить безсоння . Чим раніше ви задумаєтеся про зручну ліжку , тим вище шанс прожити довге щасливе життя , уникнувши багатьох неприємних болячок. Що є основним критерієм вибору матраца. Припустимо, ви відправилися в найближчу торгову точку, щоб купити матрац. Київ - велике столичне місто, але не факт , що перший сподобався екземпляр на ринку прослужить вам довгі роки. 

Як вибрати матрац - рекомендації виробника Вегас

Так уже влаштована людина , що не може постійно перебувати в стані неспання. Йому, як і будь-якій живій істоті необхідний відпочинок. Саме від якості сну , а не від кількості залежить наш настрій, здоров'я і активність. У сні ми проводимо майже третину свого життя. Тому до вибору місця для підзарядки енергією потрібно підходити з усією відповідальністю.

Ідеальний варіант для вирішення даної проблеми - купити матрац ортопедичний. Так-так , саме матрац. І не обов'язково чекати того моменту , коли заболить спина або замучить безсоння . Чим раніше ви задумаєтеся про зручну ліжку , тим вище шанс прожити довге щасливе життя , уникнувши багатьох неприємних болячок.

Що є основним критерієм вибору матраца

Припустимо, ви відправилися в найближчу торгову точку , щоб купити матрац. Київ - велике столичне місто , але не факт , що перший сподобався екземпляр на ринку прослужить вам довгі роки. У даному випадку вірним рішенням буде похід в спеціалізований магазин, де вам нададуть сертифіковану продукцію та розкажуть про кожну модель всі її особливості та властивості.

При виборі матраца потрібно орієнтуватися на наступні три показники:

  • ступінь жорсткості зазвичай вказана в описі матраца, але у кожної людини ця грань індивідуальна;
  • якість підтримки тіла під час сну - ви не відчуваєте ні найменшого напруження;
  • розмір - матрац не повинен бути ширше або довше ліжка або підстави , на яке ви його покладіть.

Пробуємо особисто і піддаємо сумніву

Існують кілька основних правил або рекомендацій з вибору матраців, але орієнтуватися все ж варто на свої власні відчуття.

Вирушаючи в магазин за покупкою, надіньте щось вільне. Ну , поміркуйте самі , ви ж не спите в обтягуючих джинсах і парадної блузці . На ноги теж краще взути щось таке , що легко можна зняти (не обов'язково).
Якщо не підключити власні відчуття то, як вибрати матрац? Велика ймовірність того, що ви помилитеся з придбанням. Тому сміливо укладайтеся на відповідний по параметрам екземпляр в тій позі , в якій ви зазвичай спите. І не звертайте уваги на випадкових перехожих.

Ляжте на спину і спробуйте провести долонею між хребтом і матрацом. Якщо рух відбувається легко, то цей матрац явно жестковат . Тіло не зможе розслабитися на ньому повністю. Тепер спробуйте повернутися на бік . Потрібні деякі зусилля? Не беріть цей матрац - він занадто м'який для вас. Ви не зможете відпочити на ньому. Виріб можна вважати ідеальним, якщо лежачи на боці , ваш живіт стикається з його поверхнею.

Коли ви сідаєте або лягаєте , кути конструкції не повинні підніматися вгору , а краї повинні бути досить пружними. І, звичайно , спальний блок не має права скрипіти під вами , що б ви на ньому не робили. Якщо ви вибираєте модель на двох, то перед покупкою краще вибратися разом в партнером і особисто в магазині випробувати матрац. У Києві величезний вибір меблевих салонів- магазинів , ідеально відповідних для цього.

Зверніть увагу на те , щоб шви і тканина на чохлі були виконані добротно і без вад , а нутрощі по сторонам не випирали і не мали вм'ятин. Сподіваємося, що ці невеликі рекомендації допоможуть вам зробити оптимальний вибір і купити в Києві матрац, на якому ви зможете незабутньо і приємно провести час, ну і звичайно побачити найнеймовірніші і солодкі сни.

Гарантія якості

Image Ми продаємо лише сертифікований товар із гарантією компаній виробників. Ми забезпечуємо консультацію, доставку та гарантійне обслуговування Вашої продукції.

Вигідні покупки

Image Пропонуємо вам вигідні акції, знижки, власну дисконтну картку та партнерські програми. Усі ціни, вказані на сайті, дійсні, актуальні та не залежать від обраної вами форми оплати.

Доставка по всій Україні

Image Ми доставимо замовлення до будь-якої точки України до самих дверей вашої квартири чи Вашого будинку в найшвидші терміни. Бажаємо вам приємних покупок та приємного проведення часу!