0

Ваша корзина пуста

Добавляйте понравившиеся товары в корзину.
Ваша корзина пуста
https://ontho.com.ua/ /korzina/view /katalog/product/view /korzina/delete /korzina/clear https://ontho.com.ua/components/com_jshopping/files/img_products 2 грн Товар в корзине Перейти в корзину Всего товаров: на сумму Очистить Пожалуйста, выберите атрибуты товара.
БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ЦІЛИЙ КВІТЕНЬ І ПРИЄМНІ ПОДАРУНКИ!!!!

Ортопедичні матраци Vegas

Ортопедичні матраци Vegas

Представляємо ортопедичні матраци Вегас , у виробництві яких укладена істинна філософія повноцінного здорового відпочинку. І це не порожні слова . Реальні приклади з життя доводять , що людська активність і ефективність праці зростають як мінімум удвічі після глибокого сну на ергономічній поверхні. Вся продукція компанії Vegas сертифікована і проходить ретельний контроль якості. Зручні та естетичні білоруські матраци виготовляються тільки з натуральних гіпоалергенних матеріалів і комплектуючих у відповідності з високими європейськими стандартами . Поверхня і внутрішня частина такого матраца ідеально підлаштовуються під контури людського тіла , дозволяючи розслабитися всім клітинам і нервових закінченнях . Правильне положення тіла під час сну - запорука безперешкодного кровообігу і відсутності застійних явищ в організмі.

Ортопедичні матраци Vegas

Представляємо ортопедичні матраци Вегас , у виробництві яких укладена істинна філософія повноцінного здорового відпочинку. І це не порожні слова . Реальні приклади з життя доводять , що людська активність і ефективність праці зростають як мінімум удвічі після глибокого сну на ергономічній поверхні. Вся продукція компанії Vegas сертифікована і проходить ретельний контроль якості. Зручні та естетичні білоруські матраци виготовляються тільки з натуральних гіпоалергенних матеріалів і комплектуючих у відповідності з високими європейськими стандартами.

Що означає словосполучення - «ортопедичний матрац»?

Поверхня і внутрішня частина такого матраца ідеально підлаштовуються під контури людського тіла , дозволяючи розслабитися всім клітинам і нервових закінченнях . Правильне положення тіла під час сну - запорука безперешкодного кровообігу і відсутності застійних явищ в організмі.

Білоруські ортопедичні матраци - відмінний профілактичний засіб проти викривлення хребта і виникнення остеохондрозу. Відпочинок на спеціальній поверхні сприяє зняттю втоми і зайвої напруги в м'язах.

У арсеналі компанії є матраци різних рівнів жорсткості - від ніжного м'якого , до комфортного жорсткого . Моделі можуть бути стандартними , несиметричними і круглими .

Ортопедичні матраци Vegas включають вирішення всіх основних типів:

  • з залежними пружинами Боннель ;
  • на базі блоків, що містять тільки незалежні пружини ;
  • безпружинні - в тому числі на основі монолітів з натурального латексу.

Асортимент продукції складається з восьми колекцій:

« Комфорт». Матраци цієї серії оснащені блоком незалежних один від одного пружин. Їх обрамляє кокосова койра , натуральний латекс і бавовна. Закривається конструкція знімним трикотажним чохлом , не накопичує статичну електрику.

«Ексклюзив» - унікальна колекція , що характеризується використанням блоків Multipocket з підвищеною щільністю розміщення незалежних пружин. Кожна з пружин знаходиться в окремому спанбондовом чохлі. Додаткову пружність моделям надає натуральний латекс. Чохли можуть бути виконані у варіанті «зима -літо» . Тканина чохлів , виготовлена з волокон бамбука з вплетеними нитками шовку , має антимікробні властивості і перешкоджає появі пилових кліщів.

« Еколатекс » - безпружинні матраци , основою яких є латексні моноліти з трьома і п'ятьма зонами жорсткості. Оптимальну мікроциркуляцію повітря і вологи забезпечує спресовані полотно з бавовни . Стьобаний з синтепоном і спанбондом чохол легко знімається для прання завдяки застібці- блискавки.

«Модерн» - новітні технології в поєднанні з вишуканим дизайном. Конструкції стійкі до високих навантажень . Мають прекрасним мікрокліматом за рахунок використання спеціального варіанту латексу - клімалатекса . Пружини в індивідуальних чохлах розташовані у вигляді бджолиних сот , що дозволяє максимально точно розподілити навантаження .

«Актив» - колекція безпружинних матраців на базі високоеластичної піни Vegaflex Pro . Забезпечені знімними чохлами на блискавці з тканини , стійкої до накопичення статичної електрики .

« Vegas Kids » - дитячі матраци , сконструйовані для малюків у віці від 0 до 4 років. Для виробництва використовується тільки натуральне кокосове волокно і бавовна. Чохли матрациків знімні , виконані з махрової бавовняної тканини.

Колекція « Special » - спеціально розроблена для цінителів недорогий , але якісної продукції. Основу матраца складають незалежні окремо упаковані в спанбонд пружини. Поєднання натуральної кокосової койри з матеріалом Vegaflex і полотном з бавовни створює ідеальний водно -повітряний баланс .

Покупці, які вже придбали матраци Вегас , відгуки про продукцію залишили самі захоплені . Спробуйте і ви отримати задоволення від здорового сну і радості ранкового пробудження без болю в спині і шиї .

Гарантія якості

Image Ми продаємо лише сертифікований товар із гарантією компаній виробників. Ми забезпечуємо консультацію, доставку та гарантійне обслуговування Вашої продукції.

Вигідні покупки

Image Пропонуємо вам вигідні акції, знижки, власну дисконтну картку та партнерські програми. Усі ціни, вказані на сайті, дійсні, актуальні та не залежать від обраної вами форми оплати.

Доставка по всій Україні

Image Ми доставимо замовлення до будь-якої точки України до самих дверей вашої квартири чи Вашого будинку в найшвидші терміни. Бажаємо вам приємних покупок та приємного проведення часу!